Breadcrumb

Jobb

Se framåt

Santen har som mål att skydda synen, som är ett av våra viktigaste sinnen, och nu investerar vi i att bli regionens ledande oftalmologiföretag. Under de senaste tjugo åren har vi expanderat vår verksamhet till över 50 marknader i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) och söker ambitiösa och engagerade nya medarbetare som kan bistå oss med att hjälpa patienterna ännu bättre. Om den beskrivningen stämmer in på dig vill vi gärna att du hör av dig.

Det är en spännande tid för oss och vi vill möta den med duktiga och engagerade medarbetare. Det handlar om mer än att bara delta – vi vill att din kompetens ska driva vår tillväxt och att du ska växa med oss. Det är ju människorna som förverkligar vår vision: det är våra medarbetares engagemang, kreativitet och expertis som gör skillnad i patienternas liv, varje dag.

Tycker du att nya möjligheter är stimulerande, är du redo för nya utmaningar och tror du på att bedriva affärsverksamhet hederligt och etiskt och vill hålla fast vid dina värderingar? Då kan du vara den perfekta kandidaten för en roll hos Santen. 

Våra medarbetare får intressanta och spännande möjligheter som breddar deras kompetens och är utvecklande för karriären. Vår verksamhet erbjuder många olika roller och erfarenheter, och vi hjälper våra team utveckla sin kapacitet och uppfylla sin potential i en trygg miljö som främjar samarbete.